Top Comic Ücretsiz Çok Hoş Türkçe Karikatür Fontu İndir

Salı, Mart 14, 2017 0 Yorum A+ a-

Top Comic yazı fontu karikatürler de ya da mizahi paylaşımlar da kullanabileceğiniz hem okunaklı hem de çizgi dünyasını andıran ücretsiz Türkçe karakter destekleyen bir yazı fontudur. Top Comic yazı fontu özellikle patlaklar da yani aksiyon sahnelerin de vurgulayıcı başlık ya da spot metni olarak kullanılabilir. Yazı fontu kalındır ve 1 adet fonttan oluşmaktadır.

Top Comic yazı fontunun avantajları yanında dezavanları da var. Küçük harfleri desteklemiyor, aynı zaman da rakamları.



aaa NOT:
Bu fontu aşağıdaki linkten veya alternatif linklerden ücretsiz indirebilirsiniz. Eğer çalışmayan link olur ise iletişim sayfamızdan bizimle fontun adını belirterek bildirirseniz en kısa sürede bozuk link güncellenmeye çalışılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.


- : : : ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ : : : - 
- Alternatif İndirme 1 -
- Alternatif İndirme 2 -
- Alternatif İndirme 3 -

Font Tasarımcısı: - Måns Grebäck

Yazı Fontları blog sayfamız üzerinden dilediğiniz fontu bilgisayarınıza indirip kullanabilirsiniz. Çeşitli kategoriler halinde gruplanmış yazı tiplerinin çoğu Türkçe karakterleri desteklemektedir. Beğendiğiniz fontu bilgisayar indirebilmek için üye olmanıza gerek yoktur. Hizmetimiz tamamen ücretsizdir. Yazı Fontlarının hepsi tasarımcıları tarafından ücretsiz dağıtılan fontlardan oluşmaktadır. Burada bulunan tüm yazı fontları İsa Koç tarafından binlerce ücretsiz yazı fontı arasından özel seçilmiştir. Yazı Tipi Nedir Yazı tipleri, şu anda okumanızı bile sağlayan, bilgisayar ve diğer ileri teknoloji tüm cihazlarda kullanılan, yazı karakterlerini okumanıza yarayan dosyalardır. Daha kapsamlı bir tanımlama ile yazı fontları, sizin karakterinizi, zevkinizi bile gösterebilir. Her şirketin kendine has yazı biçimleri mevcuttur. Ünlü marka ve logolara baktığımızda çoğunun farklı yazı karakterlerinde olduğunu görebiliriz, bu firmalar ya bir yazı fontunun biraz değiştirilmiş halini kullanırlar ya da bir font tasarımcısına kendi kurumsal yazı fontunu sıfırdan tasarlatırlar. Bilgisayar dünyasında en tanınan fontlar arasında Arial, Times New Roman, Comic Sans, Verdana, Tahoma, Trebuchet MS, Open Sans, Calibri gibi fontlar vardır. Açıklama yazısı yazitipleri.net sitesinden esinlenilmiştir.

Sans Serif ve Sans Yazı Fontu Nedir?

"Sans" kelimesi fransızcada "hariç" anlamına gelmektedir. "Serif" ise çıkıntı anlamında kullanılmaktadır. Bu dilden font dünyasında geçiş yapan "çıkıntısız" kelimesi, "sans serif" fontları tanımlamak için kullanılmaktadır. Bu tarz fontlar yazı karakterinin tepesinde ya da altında çizgiler olmayan fontlardır. Örnek olarak 1 rakamını verebiliriz. Bunu sans serif olarak yazdığımızda rakamın en altına bir çizgi çekmeden yazarız. Halbuki serif fontlarda altına bir çizgi çekilir. Ya da L harfinde en üstteki çizginin ve alttaki çizginin soluna ve sağına, ufak dikey çizgiler koyduğumuzda, serif bir yazı tipi elde etmiş oluruz. Yazı fontları içinde yalnızca 1 rakamında değil, L, i, r, n, y ve pek çok harfe bunu uyarlayabiliriz. Bu ders yazitipleri.net sitesinden alıntılanmıştır.